Förskjutning av skos tonliknande utseende är Raw

Wrongly banned or requesting a VIP forum rank? Post it here!

Förskjutning av skos tonliknande utseende är Raw

Postby FamkeMets » Mon Sep 04, 2017 4:59 am

Utefter bekräftelse har adidas nu avslöjat detaljhandlarna som kommer att återupplösa den efter "adidas skor rea". Till stor del betraktas som en av de bästa YEEZY färgvägarna hittills släppte sneakeren initialt i begränsat antal, endast vid utvalda adidasbutiker. Nu är de tre randarna emellertid tydligen att pallra dig bättre odds för snagging genom att återuppta zebrorna på adidas platser och andra auktoriserade återförsäljare över hela världen.

Adidas Yeezy Boost 350 v2 Zebra kommer att finnas tillgänglig en gång i helgen när drev adidas yeezy boost 350 online tillbaka Dark Green-paret som skulle antas släppa istället. Sneaker är helt enkelt den likadana från februari med sin svarta och vita, zebraliknande design på den övre delen, medan röd SPLY-350 bokstäver och sömmar ses på dragfliken. En genomskinlig Boost mellansula kompletterar det yttre helt och hållet.

adidas nmd runner dam börjar med en Trace Green Primeknit övre täckt i ett nyutvecklat geometrisk skuggstickmönster. Förskjutning av skos tonliknande utseende är Raw Pink noterat på AVOI mellansula pluggar (medial sida) och på den randiga socka-liknande kragen. Den vita övre mellansålen, svarta gummiyttersula och märkeshälsningsfliken kompletterar skoets utseende.

Definierad av en moderniserad och utbredd adidas neo herr billigt primeknitkonstruktion som också har den randiga detaljeringen på sidopanelerna, även om den är kamouflerad, utmärks siluetten med den utmärkande märkningen "SPLY-350" i pulserande rött. Dessutom detaljerar en matchande hälflik mer detaljerad dess snygga design, eftersom den alla är klibbade ovanpå en svart boostsolja. Med båda paren noterade att vara extremt begränsade, listas den officiella butiks listan nedan med hjälp av adidas.
FamkeMets
 
Posts: 4
Joined: Mon Sep 04, 2017 4:10 am

Return to Appeals / Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron